برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 167
بازدید دیروز : 221
بازدید هفته : 3584
بازدید ماه : 18243
بازدید کل : 1440068
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی khamenei.ir در پی حوادث اخیر فرانسه حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی
نامه ای خطاب جوانان اروپا و آمریکای شمالی به زبان انگلیسی (لینک زبان انگلیسی) صادر کردند. این پیام در سایت رهبری به 5 زبان دنیا در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. متن کامل این پیام به زبان فارسی به شرح ذیل است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که دربارهی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار میدهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده میانگارم، بلکه به این سبب که آیندهی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقتجویی را در قلبهای شما زندهتر و هوشیارتر مییابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمیکنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کردهاند.
سخن من با شما دربارهی اسلام است و بهطور خاص، دربارهی تصویر و چهرهای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهرهگیری از آن، متأسّفانه سابقهای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به هراسهای گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، میبینید که در تاریخنگاریهای جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانهی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از بردهداری شرمسار است، از دورهی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگینپوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزیهایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.
این بهخودیخود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشتههای دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوهی برخورد با فرهنگ و اندیشهی اسلامی، از شکلگیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟
شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینهی مشترک تمام آن سودجوییهای ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس افکنی و نفرتپراکنی، اینبار با شدّتی بیسابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامهی قدرت های بزرگ است و چه منافعی در سایهی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواستهی اوّل من این است که دربارهی انگیزههای این سیاهنمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.
خواستهی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریستهای تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) و آموزههای انسانی و اخلاقی او را مطالعه کردهاید؟ آیا تاکنون به جز رسانهها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کردهاید؟ آیا هرگز از خود پرسیدهاید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟
من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهرهپردازیهای موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس بهصورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسشهای جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسشها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقتهای نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّتپذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسودهتر به نگارش درآورند.
روزنامه «واشنگتنپست» در گزارشی با عنوان «امپراطوری در حال ظهور ایران»، مدعی شده است که تهران به آرامی در حال حاکم شدن بر جهان عرب است و واشنگتن تا حد زیادی این واقعیت را نادیده گرفته است.
به گزارش فارس، روزنامه «واشنگتنپست» در گزارشی به قلم «چالز کروتامر» که به تیتر «امپراطوری در حال ظهور ایران» منتشر کرده، هرچند در راستای ترویج ایرانهراسی، اما اذعان کرده است که توان ایران در منطقه روز به روز در حال گسترش یافتن است و آمریکا این واقعیت را نادیده گرفته است.
در ابتدای این گزارش، با اشاره به مذاکرات هستهای جاری میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵، آمده است: «در حالی که حرکت ایران به سمت بمب هستهای، تنشی شدید میان کاخ سفید و کنگره به راه انداخته، حرکت ایران به سمت غلبه متعارف بر جهان عرب، تا حد زیادی نادیده گرفته شده است. در واشنگتن که اینطور است. عربها متوجه این موضوع شدهاند. به همین واسطه هم کشورهای طرفدار آمریکا، به خصوص اعراب خلیج (فارس)، عمیقا نگران شدهاند.»
واشنگتنپست در ادامه به تحولات یمن اشاره کرده و نوشته است که جنبش «تحت حمایت ایران» انصارالله، از تابستان امسال کنترل صنعا پایتخت این کشور را در دست دارد. این هفته نیز رئیسجمهور از سمت خود اعلام استعفا کرد. این روزنامه سپس مدعی حمایت ایران از حوثیهای یمن شدن و نوشته است که شعار این گروه، شعارهایی است چون «الله اکبر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل»، که همه آنها را میتوان از زبان ایرانیها شنید.
کروتامر که به اتخاذ مواضع ضدایرانی و نزدیک به محافظهکاران آمریکایی معروف است، در ادامه در رابطه با دلایل ضرورت «نگرانی ما» از تحولات یمن، نوشته است: «اولا به این خاطر که ما در نبرد پهپادی علیه دیگر تهدید آن منطقه، یعنی القاعده شبهجزیره، به دولت یمن وابسته هستیم. الان مشخص نیست که بتوانیم سفارتمان را در یمن حفظ کنیم، چه برسد به اینکه بخواهیم علیه القاعده دست به عملیات بزنیم. و ثانیا، هژمونی در حال گسترش ایران، تهدیدی مرگبار برای متحدان ما و منافع تمام خاورمیانه است.»
وی همچنین به وضعیت سوریه اشاره کرده و نوشته است که «قدرت ایران در سوریه هم در حال رشد است» و تهران در نجات نظام سوریه «موفق شده است. شورشیهای میانهرو هم در آشفتگی به سر میبرند.»
کروتامر در ادامه ایران را تهدیدی برای کشورهای عربی به تصویر کشیده و نوشته است که ایران در حال تشکیل یک «هلال شیعی» است که عراق، سوریه و لبنان را در بر گرفته و به مدیترانه میرسد. نفوذ ایران همچنین از جنوب و غرب به یمن رسیده است. وی همچنین پائین آوردن قیمت نفت را «تنها اهرم» عربستان برای فشار به ایران توصیف کرده و مدعی شده است که ریاض از این طریق در حال نبرد با تهران است.
واشنگتنپست میافزاید: «با این حال، به نظر میرسد دولت اوباما آماده کنار آمدن با واقعیت چیرگی ایران در سوریه است. دولت به نیویورکتایمز گفته است که در حال عقبنشینی از شرط برکناری اسد است. این برای سعودیها و دیگر اعراب خلیج (فارس)، یک کابوس است. آنها درگیر نبرد منطقهای عظیم با ایران هستند و در این نبرد در حال شکست خوردن هستند. آنها یمن را میبازند، لبنان را میبازند، سوریه را میبازند و میبینند که عراق در دوران پس از خروج ایالات متحده، چطور به صورتی فزاینده تحت نفوذ ایران قرار میگیرد.»
منابع محلی در استان نینوای عراق اعلام کردند که عناصر داعش در شهر موصل درگذشت پادشاه عربستان را جشن گرفتند.
به گزارش پایگاه اینترنتی السومریه نیوز به نقل از منابع محلی در استان نینوای عراق گزارش داد: جنگجویان داعش در شهر موصل درگذشت عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستان را جشن گرفتند.
جنگجویان داعش نیمه شب گذشته با تیراندازی هوایی در شهر موصل خوشحالی خود را از درگذشت پادشاه عربستان نشان دادند.
حمایت عربستان سعودی از ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش علت خشم جنگجویان این گروه از رژیم سعودی است.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند: يا علىّ ! عجيبترين مردم از جهت ايمان، و عظيم ترين ايشان از جهت يقين گروهى هستند كه در آخر الزمان زيست ميكنند، زيرا ايشان به ديدار پيامبر نرسیده اند، و حجّت از ايشان غائب است، ولى ايشان به نوشته اى(كتابهاي روايات معصومين) ايمان آورده اند.
من لا يحضره الفقيه ، شيخ صدوق(381 هق ) ، ج 4 ، ص 366
*برادران پيامبر صلي الله عليه و آله و سلّم در آخرالزمان
ابو بصير و او از امام محمد باقر عليه السّلام روايت نموده كه پيغمبر اكرم صلّى اللَّه عليه و آله روزى در جمعى از اصحاب خود دو بار فرمود: خداوندا! برادران مرا به من بنمايان. اصحاب عرض كردند: يا رسول اللَّه! مگر ما برادران شما نيستيم؟ فرمود: نه! شما اصحاب من مي باشيد، برادران من مردمى در آخر الزمان هستند كه به من ايمان مى آورند، با اين كه مرا نديده اند. خداوند آنها را با نام و نام پدرانشان، پيش از آن كه از صلب پدران و رحم مادرانشان بيرون بيايند، به من شناسانده است. ثابت ماندن يكى از آنها بر دين خود، از صاف كردن درخت خاردار (قتاد) با دست در شب ظلمانى، دشوارتر است. و يا مانند كسى است كه پاره اى از آتش چوب درخت «غضا» را در دست نگاه دارد. آنها چراغ هاى شب تار مي باشند، پروردگار آنان را از هر فتنه تيره و تارى نجات مي دهد.
بحار الأنوار ، علامه مجلسي ، ج 52 ، ص 124
*مردم آخرالزمان دقيق و ژرف اندیش
به اين روايتي كه به دقّت و تعمّق مردم آخر الزمان اشاره دارد توجّه نمائيد:
از امام چهارم عليه السلام راجع به توحيد پرسش شد، فرمود: خداى عزّوجلّ دانست كه در آخر الزمان مردمى محقِّق و موشكاف آيند.از اين رو سوره «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» و آيات سوره حديد را كه آخرش «وَ هُوَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ» است نازل فرمود، پس هر كه براى خداشناسى غير از اين جويد هلاك است.
توحيد صدوق، ص 283، باب40، باب أدنى ما يجزئ من معرفة التوحيد
سه روز پیش، دادستانهایی که در ترکیه به تحقیق درباره منشأ ترکی تسلیح تروریستهای سوریه پرداخته بودند، از سوی مقامات ارشد قضایی که زیرنظر رئیسجمهور این کشور فعالیت مینمایند، از کار برکنار شدند. یک گزارش بیانگر آن است که زنجیره کامیونهایی که در دیماه سال گذشته سلاحهای نیمهسنگین را از ترکیه وارد مناطق شمالی سوریه کردهاند از سوی ماشینهای سازمان اطلاعات ترکیه-میت- همراهی شده است. برکناری این دادستانها در روزهایی که بحث نفوذ تروریستها به جنوب اروپا به یک نگرانی تبدیل شده است، حائز اهمیت ویژه میباشد به گونهای که «عزیز تکچی» یکی از این دادستانهای تعلیق شده از سوی شورای عالی قضایی ترکیه اعلام کرد اقدام دولت ترکیه میتواند منشأ مناقشات فراوانی در درون جامعه ترکیه و بیرون آن باشد. بر این اساس مقامات ترکیه دستورات جدیدی را مبنی بر منع تولید خبر و پخش تصاویر کامیونها و ماشینهای اسکورت صادر کرده و جریمههای سنگینی را علیه کسانی که از تمکین به دستورات یاد شده اجتناب نمایند، در نظر گرفتهاند. همزمان با این موضوع، گفته شده است «حیات بو مدین» پیش از ورود به فرانسه و انجام اقدامات تروریستی در ترکیه به سر میبرده و پلیس ترکیه از نیت وی خبر داشته است. این اتهام اگرچه از سوی «افکان علا» وزیر کشور ترکیه مردود شمرده شده ولی براساس آن خبرهای فراوانی طی روزهای اخیر منتشر گردیده است. جمع و مرتبط کردن این اخبار با یکدیگر کار دشواری است ولی این مقدار واضح است که شرایط ترکیه به سمت ابهام در حرکت است و این میتواند به وجود آورنده بیثباتیهایی در این کشور باشد. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
جعفریان، رسول - پس از ماجرای عبدالله بن سبا، دروغی که در قرن دوم ساخته شد تا هویت تشیع را به لحاظ تاریخی زیر سوال ببرد، دومین ماجرای دروغ ، مربوط به نقش شیعیان در سقوط بغداد به دست مغولان است که به نام خواجه نصیر و ابن علقمی، سعی می شود شیعیان همدست یهود و نصارا معرفی شده و بانی و باعث نابودی دولت عباسی معرفی شوند. این همان بهانه ای است که شیعیان به عنوان احفاد ابن علقمی به طور مداوم هدف قتل عام های انتحاری وحشتناک بوده و ده ها هزار تن از آنان در کوچه و خیابان و قهوه خانه و غیره در این ده سال قتل عام شدند.
برای بسیاری از اهل سنت در شرق اسلامی، رخداد سقوط بغدادو خلافت عباسی، امری دردناک و ناراحت کننده بودهاست، زیرا با این تحول ـ که عامل اصلی آن ضعف جدی عباسیان و خطاهای طولانیشان از یک سو، و نیز تهاجم مرگبار مغول در حمله به تمامی شرق اسلامی از سوی دیگر بود ـ خلافت تقریبا برای همیشه از میان رفت. حتی زمانی که خلافت عثمانی قدرتمندانه استقرار یافت، به نظر می رسد، هیچ گاه اهمیت عباسیان را نیافت، چنان که سقوط آن نیز به رغم همه دردناکی برای اهل سنت، قابل مقایسه با از دست رفتن بغداد عباسیان نبود.
هرچه بود، عباسیان از دل قریش برآمده، عرب و منتسب به پیامبر (ص) بودند. بغداد نیز برای بیش از پانصد سال مرکز خلافت آنان بود و گوییاز دست رفتن آن، تمام آمال و آرزوهای آنان را نابود کرد. در عمل نیز، مذهب سنت در شرق بشدت ضعیف شد. بعدها خلافت ماند، اما ترکی شدن خلافت چیزی نبود که برای دوایر اصلی اهل سنت، به خصوص عربها که نسل اول و لایه نخست در تاریخ اسلام بودند، قابل قبول باشد و در نهایت هم به جدال کشیده شد.
برنامه این هفته گفتوگوی روز با موضوع انحرافات در شیعه و با محوریت قرار دادن «شیعه انگلیسی» به معرفی و حواشی و خواستگاه فکری این جریان، با حضور سجاد نوروزی و حجت الاسلام مهدی مسائلی کارشناسان سیاسی و مذهبی و با اجرای علی فروغی برگزار شد.
در آغاز مجری – کارشناس برنامه با اشاره به اینکه اولین بار در مسجد مقدس جمکران بحث تشیع انگلیسی و جریانی که در شیعه وجود دارد توسط حجتالاسلام والمسلمین صدیقی بیان شده و پس از ایشان استاد رحیمپور ازغذی و آیتالله اراکی در این رابطه اقدام به روشنگری نمودهاند. همچنین رهبر انقلاب نیز صراحتا از شیعه انگلیسی نام بردند و مختصات این جریان را بیان نمودند، لذا بنا داریم به تشریح مسائل و مصائب مربوط به این جریان در فضای داخلی کشور و بین المللی بپردازیم.
فرقهای که با اسلام سیاسی مخالف است
نوروزی ضمن بیان مقدمه بحث توضیح داد: در حال حاضر مهمترین تهدیدی که شیعیان با آن مواجهاند تفکر تکفیری و وهابی است. این تفکر در عراق و سوریه و سایر بلاد اسلامی خودش را نشان میدهد و به اشکال مختلف، مشکل آفرین است. حتی نحوه قضاوت جهانیان نسبت به اسلام تحت تاثیر بوقهای تبلیغاتی و حرکت هدفمند آنها هستند شکل خاصی پیدا کرده است. در چنین فضایی که شیعه با چنین مخاطره عظیمی مواجه است، پدیده خاصی به نام «شیعه انگلیسی» هم بروز و ظهور پیدا کرده است. چرایی نامگزاری این جریان به «شیعه انگلیسی» جالب توجه است. جدا از اینکه سرآمدان این جریان در لندن اقامت دارند، مقام معظم رهبری نیز در این زمینه فرمایش ارزشمندی دارند: انگلیس را به چه میشناسیم؟ به فرقهسازی و به اینکه سعی میکند از درون جریانهای پویندهٔ اجتماعی، یارگیری کند و جریانهای موازی را طراحی کند تا برش مکتبی را منقطع کند.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نخستوزیر بریتانیا اعلام کرد
که بر اساس توافق موقت ایران برنامه هستهای خود را متوقف کرده و در بسیاری حوزهها عقب رانده است.
;باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا، در کنفرانس خبری مشترک با دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا، در پاسخ به سؤالی درباره احتمال وتوی تحریمهای احتمالی کنگره علیه ایران گفت: "زمانی که رئیسجمهور شدم تعهد دادم که ایران به تسلیحات هستهای دست نخواهدیافت و هر چه میتوانیم در این راستا انجام خواهیم داد. اگر ایران به سلاح هستهای دست یابد با یک مسابقه تسلیحاتی در منطقه مواجه خواهیم شد."
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: "ما به صورت سیستماتیک با کمک کنگره تأثیرگذارترین رژیم تحریمها را علیه ایران اعمال کردیم و ... با استفاده از یک فعالیت دیپلماتیک وسیع دنیا را متحد کرده و ایران را منزوی کردیم."
اوباما اذعان کرد که هر گونه تحریم جدید علیه کشورمان ائتلاف بینالمللی در رویارویی با برنامه هستهای ایران را متلاشی خواهد کرد. رئیسجمهور آمریکا در ادامه گفت: "توافق موقت برنامه هستهای آنها را متوقف کرده و در بخشهایی برای مثال در حوزه ذخایر مواد هستهای این برنامه را به عقب رانده است."
وی بار دیگر تأکید کرد که شانس دستیابی به یک توافق دیپلماتیک هستهای کمتر از 50-50 است و با اشاره به اینکه تحریمهای بیشتر علیه ایران میتواند مذاکرات را به شکست بکشاند تأکید کرد که عدم دستیابی به توافق هستهای از طرق دیپلماتیک به رویارویی نظامی منجر خواهد شد، و "ما خواهان این مسأله نیستیم."
اوباما گفت که اگر ایران نتواند تضمینهای لازم را درباره ماهیت صلحآمیز برنامه هستهای خود بدهد اولین کسی خواهد بود که به کنگره رجوع خواهد کرد. وی افزود: "بارها گفتهام که تمام گزینهها بر روی میز است." رئیسجمهور آمریکا ضمن اینکه از کنگره خواست تا درباره تصویب تحریمهای جدید علیه ایران دست نگه دارد بار دیگر تأکید کرد که در صورت تصویب چنین طرحی آن را وتو خواهد کرد.
کامرون نیز در سخنان خود با اشاره به اینکه اولین نخستوزیر بریتانیا است که با رئیسجمهور ایران دیدار کرده، تأیید کرد که با برخی اعضای کنگره تلفنی گفتگو داشته است تا آنها را به توقف تصویب تحریمهای جدید علیه ایران آن هم در زمانی که مذاکرات جریان دارد تشویق کند. "اگر مذاکرات هستهای به شکست بیانجامد، تحریمهای ایران را تشدید میکنیم. با این حال در مقطع کنونی تحریمهای جدید واقعا میتواند مذاکرات را تخریب میکند."
وی در ادامه با اشاره به طرف ایرانی مذاکرات هستهای افزود: "دانستن اینکه آنها به چه چیزی فکر میکنند، سخت است." کامرون گفت: "مذاکرات هستهای نیازمند فضایی برای موفقیت است. ما نباید در مقطع کنونی تحریمهای بیشتری را اعمال کنیم."
نخستوزیر انگلیس همچنین وی با اشاره به حملات تروریستی در پاریس گفت که افراطیگرایی "یک فرقه مسموم متعصب مرگ آور" است که به اسلام آسیب میرساند." وی افزود: "تهدیدهایی برای امنیت بریتانیا هست اما فقط با تدابیر پلیسی نمی شود حل کرد."
یکی از مسائل اختلافی بین مسلمانان، نکاح موقت یا همان متعه است، بر اساس نظر مشهور؛ منع از نکاح متعه در بین اهل سنت، به فرمان عمر بر میگردد. در انگیزه وی از اِعمال چنین ممنوعیتی، نظراتی بیان شده است که مواجه شدن با برخی از مشکلات اجتماعی را میتوان از آن جمله نام برد؛ زیرا چون تشکیلات خلافت، برنامه جامعی برای اجرا و کنترل لوازم نکاح متعه نداشت، اصل این کار را منع کرد، به طوری که برای همیشه از جامعه اهل سنت رخت بر بست
متعه یا ازدواج موقت از احکامی است که در زمان خلیفه دوم منع شد. از جابر بن عبدالله انصاری نقل شده است: ما زمان پیامبر(ص) متعه میکردیم، در زمان ابوبکر نیز این کار مجاز بود تا اینکه عمر از این کار نهی کرد.[1] اگرچه نقلهایی وجود دارد که متعه در همان زمان پیامبر(ص) ممنوع شده بود،[2] اما نظر تمام شیعیان و بسیاری از اهل سنت آن است که این ممنوعیت در زمان عمر اتفاق افتاده است. درباره چرایی مخالفت خلیفه دوم با این حکم؛ مطالبی بیان شده است که در ذیل، به بررسی آنها میپردازیم: 1. «عمران بن سواده» همین مطلب را از عمر جویا میشود: «با عمر نماز صبح خواندم، آنگاه بعد از نماز بیرون رفت و من با او رفتم. گفت: حاجتى دارى؟!....گفتم: پندى دارم!... مسلمانان چهار چیز را بر تو عیب مىگیرند. عمر در حالیکه سر تازیانه را به چانه نهاده و ته آنرا به دامن خویش گذاشت! گفت: بگو! گفتم: مىگویند:.... متعهی زنان را حرام کردهاى، در صورتى که خدا روا داشته است؟! گفت: پیامبر خدا(ص) آنرا هنگام ضرورت حلال کرد، اما بعدها گشایشی در کار مسلمانان به وجود آمد و بیاد ندارم کسى از مسلمانان پس از این گشایش، بدان عمل کرده باشد. اکنون هر کس بخواهد میتواند زنى به نکاح گیرد و پس از سه روز او را طلاق دهد».[3] با توجه به ظاهر متن بالا؛ گویا عمر معتقد بوده که نکاح متعه فقط برای زمان سختی و کم بضاعتی مسلمانان وضع شده است، و هنگامی که مسلمانان در گشایش باشند باید به دنبال نکاح دائم باشند.
منابع امنیتی ارشد صهیونیستی در واکنش به اظهارات و هشدارهای« سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان در مصاحبه طولانی پنجشنبه شب
با شبکه المیادین، تاکید کردند که این هشدارها و آمادگی های نظامی مقاومت برای کشاندن میدان نبرد به داخل فلسطین اشغالی تا بعداز الجلیل جدی و واقعی است و آنها هم آن را بسیار جدی می گیرند.
به گزارش ایرنا، روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از این منابع امنیتی نوشت: اسراییل معنای هشدارها و تهدیدهای سید حسن نصرالله را درک و با آنها بسیار بسیار جدی برخورد می کند.
معاریو افزود: خبر خوب این بود ، اکنون ارتش اسراییل بخوبی می داند که جنگ آینده با حزب الله چگونه خواهد بود اما خبر بد هم این است که همه اظهارات ، هشدارها و تهدیدهای دبیرکل حزب الله لبنان با واقعیت تطبیق دارد.
این روزنامه صهیونیستی اضافه کرد: منابع امنیتی اسراییل معتقدند که جنگ آینده اسراییل و حزب الله مشابه جنگ های گذشته نخواهد بود، زیرا موشک ها شهرک نشینان را فراری می دهد و کاری ازدست گنبد آهنین برای حمایت از اسراییل برنخواهد آمد و نیروی هوایی هم با تهدید دفاع جدی حزب الله مواجه خواهد شد.
معاریو ادامه داد: منابع امنیتی اسراییل باور دارند که ورود به خاک لبنان بخش سرنوشت ساز این جنگ خواهد بود اما این دیگر مسئله ساده ای نخواهد بود زیرا حزب الله برای رویارویی آماده است و همانطور که سید حسن نصرالله گفته است نیروهای مقاومت با حضور در جنگ سوریه آب دیده تر از گذشته شده و با گلوله های واقعی رزمایش انجام داده اند.